Bio Menü BIO MENÜ Bio Kakaóvaj tallér 125 g

Bio Menü BIO MENÜ Bio Kakaóvaj tallér 125 g

4 335 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Bio Menü BIO MENÜ Bio Kakaóvaj tallér 125 g

4 335 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
gyogynovenysziget.hu
Termékleírás
A Bio Menü Bio Kakaóvaj tallér - a finom és tápláló kozmetikum.   Belsőleg kiváló antioxidáns és telítetlen zsírsav forrás, külsőleg használva bőrpuhító, öregedésgátló hatású bőrápoló.  Fogyasztható természetes zsiradék, sokoldalúan használják az élelmiszerszektorban, a szépségiparban, a gyógyászat és a wellness területein. Külsőleg kiváló bőrápoló. Jótékony hatásai belsőleg alkalmazva:
  • Erősít heti az immunrendszert és szerepe lehet a rák elleni küzdelemben is
  • Magas E-vitaminnal tartalommal rendelkezik és kiváló antioxidáns forrás
  • Telített zsírsavakban gazdag, mely jótékony hatással van a szív- és érrendszerre
  Jótékony  hatásai külsőleg alkalmazva:
  • Gyorsít ja a sérült bőr regenerálódását
  • Mélyen beszívódva kényezteti, ápolja és puhítja bőrt, valamint óvja a kiszáradástól.
  • A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között és segítheti a nedvesség megtartását.
  • A test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését.
  • Számos natúr kozmetikum alapanyaga, segítségével a kozmetikai készítmények többi hatóanyaga is mélyebbre tud beszívódni, ezáltal fokozva hatásukat
  • Fényvédő hatású
  • Javíthatja a fáradt és igénybe vett arcbőr állapotát
  • Lassíthatja a bőr öregedését
  A termék jellemzői:
  • Bio
  • Vegán
  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz (természetes módon előforduló cukrokat tartalmazhat)
  • Antiallergén
  • Mesterséges színezékmentes
  • Tartósítósze rmentes
  • Cukormentes
  • Nát riummentes/Sómentes
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaóvaj nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, amelyek egészséges savakból származnak - sztearinsavból és palmitinból. A kakaóvaj tallér ehető, kiváló, étkezési minőségű természetes növényi zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz. Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle. A kakaó rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangánban, káliumban és foszforban is, de értékes hatóanyagainak a bőrápolásban is hasznát vehetjük. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal felszívódik a bőrben, ezért évszázadok óta használják az egészséges bőr puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként. Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.